Rechten

 

Auteursrechten en illustraties

Alle teksten en illustraties van alle boeken die uitgeverij Het Mooiste Boek uitbrengt zijn auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechthebbende heeft als enige zeggenschap over de wijze waarop de beschermde werken mogen worden geëxploiteerd. Dat betekent dat iedereen die op enige wijze gebruik wil maken van de werken van de schrijver, illustrator of muziekwerken van de componist voorafgaand aan het gebruik toestemming nodig heeft.

De uitgeverij heeft als doel om voor haar schrijvers, illustrators en aangesloten muzikanten het bij elkaar houden, onderhouden en doen exposeren van deze werken.

Auteursrechten
De auteursrechten van de schrijver van Piepie & Sam, zijn ondergebracht bij uitgeverij Het Mooiste Boek. Indien u gebruik wilt maken van een stukje tekst of een illustratie van de boeken van Piepie & Sam, dient u contact op te nemen met uitgeverij Het Mooiste Boek.

Beeld, illustraties Piepie & Sam
Beeld, illustraties van de boek(en) van Piepie & Sam zijn vastgelegd. Zonder toestemming mag er niks worden gebruikt.

Karakters Piepie & Sam
Het verkrijgen, beheren en de exploitatie van de werken en karakters van Piepie & Sam en de daarop bestaande intellectuele eigendomsrechten en het verkrijgen en beheren van de royalty’s inzake de werken en karakters. Het bewaken en uitoefenen van de morele rechten van Piepie & Sam op haar werken en karakters waaronder onder meer het bewaren van het oorspronkelijke karakter van de karakters, zijn beschermd en Europees vastgelegd. U dient ten alle tijde contact op te nemen voor gebruik van de karakters met telefoon: 06-28954819. Indien u dit niet doet, is de verantwoordelijke voor de rechthebbende genoodzaakt juridische stappen te ondernemen wegens inbreuk en schending van rechten.

Wij vragen u vriendelijk, voor uitvoering in grootste zin van het woord, contact op te nemen met uitgeverij Het Mooiste Boek: info@hetmooisteboek.nl

Karakters Kinderband
Het verkrijgen, beheren en de exploitatie van de werken en karakters gebruikt in de boekjes van Kinderband en de daarop bestaande intellectuele eigendomsrechten en het verkrijgen en beheren van de royalty’s inzake de werken en karakters. Het bewaken en uitoefenen van de morele rechten van de karakters op haar werken en karakters waaronder onder meer het bewaren van het oorspronkelijke karakter van de karakters, zijn beschermd en Europees vastgelegd. U dient ten alle tijde contact op te nemen voor gebruik van de karakters met Teamcom telefoon: 06-51881245.

Indien u dit niet doet, is de verantwoordelijke voor de rechthebbende genoodzaakt juridische stappen te ondermen wegens inbreuk en schending van rechten. Wij vragen u vriendelijk, voor uitvoering in grootste zin van het woord, contact op te nemen met Teamcom. Dit ook om juridisch proces te voorkomen.

Muziek Kinderband
Alle muziekwerken zijn vastgelegd en Kinderband is daar eigenaar van. Niks mag zonder toestemming worden gebruikt alvorens de rechthebbende daarvan in kennis te hebben gesteld.

Fotomateriaal Everyday People
Alle rechten van de foto’s uit het fotoboek; Everyday People liggen bij fotograaf Martin Hogeboom. Er mag zonder toestemming niks geplaatst, verveelvoudigd worden op enerlei wijze gebruikt worden in de meest breedste zin van het woord zonder voorafgaand schriftelijke toestemming te hebben verkregen van de fotograaf Martin Hogeboom.