Wie zijn wij

Wij zien boekwinkels niet als een winkel waar boeken liggen, maar juist als een USP (Unique Selling Point). Elke boekwinkel is uniek. Ongeacht of het bij een keten hoort of niet.

De boekenmarkt ligt onder druk dat weten wij maar al te goed. Online wordt er veel gekocht en veel boekwinkels vinden het lastig om mee te komen in de groeiende markt die veel uitdagingen biedt. Die uitdagingen willen wij samen met boekwinkels maar ook met ketens aangaan. Wij praten vanuit een nieuwe marketingstrategie die als doel heeft meer mensen te bereiken voor boek en winkel. Dit noemen wij een ‘hotspot’ dat klinkt gek maar is bedoelt om met een partij, dit kan zijn een boekwinkel maar gerust ook een kapperszaak, een plek te creëren waarbij onze boeken uniek zijn en blijven.

Een boek moet een plek krijgen en niet ondergesneeuwd worden door heel veel boeken. Het doel moet zijn, zoveel mogelijk exemplaren te verkopen. Dus hoe creëer je ‘traffic’ langs een boek zodat de koper makkelijker de beslissing neemt om te kopen. Hij moet tot een positieve koop worden aangezet. Daar zetten wij diverse tools voor in. Samenwerking is in deze, en geloof, een belangrijk punt.

* goede prijs kwaliteit verhouding

* beste service

* gunstige voorwaarden

* korte levertijd

Heeft u interesse naar deze samenwerking en wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons contact op. Belt u ons gerust of stuur een whatsapp

06-28954819. Voor ons is niks vreemd of raar, we gaan alleen buiten de grenzen.

Doet u mee? Het is gedurfd en vernieuwend, dat ben u toch ook?