Q&A

Question & Answer

Wij vragen een vaste bijdrage in de verzendkosten van maximaal € 4,- per zending. Vanaf € 75,- per bestelling zijn de verzendkosten gratis. Op digitale producten, zoals downloads, rekenen we uiteraard geen verzendkosten.
Verzending van fysieke producten, zoals boeken, duurt ca. een tot twee werkdagen.
Voor online bestellingen kunt u betalen via Ideal en credit card
Ja! Voor de verwerking van de betalingen maken we gebruik van een Payment Service Provider. De Payment Service Provider maakt diverse online betaalmethodes mogelijk, door iDEAL en PayPal, aan te bieden op onze site. Zo kunt u uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. De Payment Service Provider is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling. Vragen over levering van producten dient u rechtstreeks aan ons te stellen.
Het is voor grotere organisaties mogelijk om achteraf via een factuur te betalen. Voorwaarden betaling op rekening via een factuur • Organisatie bestaat langer dan vijf jaar • Inschrijfnummer KvK of overheidsorganisatie • Vast vestigingsadres en vast telefoonnummer Voldoet u aan bovengenoemde voorwaarden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U krijgt ten alle tijden een factuur.[
Welke marge krijg ik als boekhandel? U krijgt de boekhandelskorting voor een algemeen boek, bij grotere afname zijn er diverse mogelijkheden neemt u daarvoor met ons contact op.
We zijn als kleine zelfstandige uitgever aangesloten en via het Centraal Boekenhuis kunt onze boeken bestellen. Wilt u sneller uw boek in huis hebben dan raden wij u aan via ons het boek(en) te bestellen. Voor een snellere afhandeling en u heeft de boeken sneller in huis. Omdat we boekhandels graag ondersteunen kunt u ook rechtstreeks uw bestelling bij ons plaatsen voor een snellere en adequate afhandeling.
Deze site is een initiatief van uitgeverij Het Mooiste Boek en wordt verzorgd door Pineapple Design. Ga voor meer informatie naar www.pineapple-design.nl

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Rechten

KVK: 05068380

BTW ID: 183485671 B.02

Adres: van pallandtmarke 10, 8016CW, Zwolle